Thursday, March 08, 2012

unpr0fesSi0naL bArbEr

tak sampai hati aku nak citer..tp aku nak citer jugak..citer dia macam ni..

hari selasa yg lepas aku ngn kawan2 aku keluar pegi giant klang with only 2 main reasons..
1) kawan aku,si AFIQAH nak potong rambut
2) kawan aku lagi sorg,si ANA nak beli storage box

the rest tu jalan2 release tension lar..
nak dijadikan citer kedai gunting tu xde worker woman+kedai cina
so,peah a.k.a afiqah just delete niat dia nak gunting rambut
ktorg pun tak kesah lar.fine.dia dah tak nak takpe lar.takkan nak paksa2 kot
lagi pun kedai cina+lelaki kot
then ktorg berjimba2 lar dekat giant tu..
cari casing fon,baju sukan,barang dapur dan segala bagai barang keperluan
dah habis berkedai balik lar
takkan nak tido kat situ kot kan
malam tu si afiqah ni cakap lar nak gunting rambut esok pagi
dia mintak tolong aku yg guntingkan
mulanya aku macam tak berapa yakin lar nak menggunting tu
tp dah dia asyik dok mengadu rimas333...
aku pun naik rimas dgr+tgk dia macam tu
pagi keesokannya which is pagi semalam start lar projek tu..
time dok gunting2 tu ok lagi.
syok2,hepi2,gelak2,heaven2
tp bila dah siap tu jadi lagu lain
sumpah aku rasa macam nak menangis time tu jugak bila tgk rambut dia
tp time tu cover2 lagi ar
gelak2,kemas2..dia pun pegi mandi
macam hilang kejap rasa bersalah tu
tp after that time aku mandi memang aku nanges kaw2 ar..
aku pun dah tak tau aku mandi air shower or air mata aku
time aku pegi lepak bilik dia tu memang aku cover habis ar
aku siap gelak kat dia n cakap rambut dia rambut penan
memang terbaik ar..tp dalam hati Tuhan je tau betapa teruknya aku nanges
time makan boleh pulak air mata aku ni gatal2 nak keluar
nasib baik takde org perasan
kalau tak memang malu habis ar
serius
jujur
ikhlas dari hati aku yg terdalam
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
tiap kali kawan2 dia yg lain gelak pasal rambut dia
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
aku tahan diri dari nanges

용서해주십시오


4 comments:

afiqah cloudy said...

dh..jgn nges utk bnda yg xperlu k??dia phm..nma pn amatur kn??

gee snail said...

tp org xsanngup nk dgr dia kne gelak..

afiqah cloudy said...

pekakkn tlinga ja..dia sndri pn xkisah..relax ar..

gee snail said...

i'm not the simple person..